News Flash:

Sindicalisti: Ministrul Muncii a decis retragerea proiectului privind salarizarea in sectorul bugetar

12 Aprilie 2016
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit2
Liderii principalelor organizatii sindicale au anuntat marti ca ministrul Muncii, Ana Costea, a decis retragerea proiectului Ordonantei privind salarizarea in sectorul bugetar.
"Ministrul Muncii, doamna Ana Costea, si-a asumat raspunderea de a retrage in mod oficial din cadrul Guvernului acest act normativ. Este un pas inainte in vederea rezolvarii problemelor pe care noi le-am semnalat.(..) este un act normativ care trebuie dezvoltat foarte clar chiar daca este vorba de conditionari financiare si de a-l face functional si a corecta disfunctionalitati constatate la alegea actuala de salarizare", a spus Bogdan Hossu, presedintele CNS Cartel Alfa, la finalul discutiilor de la Ministerul Muncii.
De asemenea, potrivit lui Marius Nistor, presedintele Federatiei Spiru Haret, actualul proiect nu ar face altceva decat sa accentueze "starea de haos existenta, din punct de vedere salarial, in sectorul bugetar".
"Felicitam pozitia ministrului Costea pentru ca, in urma discutiilor purtate cu confederatiile sindicale si reprezentantii federatiilor bugetare, a luat decizia retragerii acestui proiect de Ordonanta care n-ar face altceva decat sa accentueze starea de haos existenta din punct de vedere salarial in sectorul bugetar".
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005692 (s)