News Flash:

Simona Halep, cea mai buna jucatoare a lumii, creditata abia cu a cincea sansa la castigarea Australian Open

15 Decembrie 2017
939 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr

Toată lumea se aşteaptă ca Simona Halep să spargă gheaţa în turneele de Grand Slam după ce a preluat şefia clasamentului. Nu şi casele de pariuri, care îi dau şanse mici româncei la primul Mare Şlem din 2018.

Halep este cea mai bună jucătoare a lumii, conform clasamentului WTA, dar opinia bookmakerilor este alta! Specialiştii o consideră pe Simona a cincea favorită la câştigarea Australian Open, turneu de Grand Slam care se va desfăşura în perioada 15-28 ianuarie. Evident, Simona va avea un statut mult mai bun pe lista capilor de serie ce va fi întocmită de organizatori - ea ar putea fi chiar favorită principală dacă va rămâne pe prima poziţie în ierarhia mondială după încheierea turneului de la Shenzhen (1-7 ianuarie).

Revenind la calculele caselor de pariuri, Simonei i-a fost acordată o cotă de 11,00 pentru cucerirea trofeului de la Australian Open! Interesant este că Serena Williams, tenismenă care nu a mai jucat de aproape un an, este creditată cu prima şansă, având o cotă de 5,00. Halep mai este întrecută de alte trei adversare: Garbine Muguruza (cota 6,00), Karolina Pliskova (cotă 10,00) şi Maria Şarapova (cotă 10,00). Surprinzător e şi faptul că daneza Caroline Wozniacki, câştigătoarea Turneului Campioanelor, se află abia pe locul 13 în topul respectiv (cotă 21,00).

Ţinând cont că bookmakerii s-au înşelat de multe ori în privinţa campioanelor din tenis, Simona poate fi jucătoarea care să îi contrazică în 2018. Nu va fi uşor, pentru că Halep a impresionat cel mai puţin la Australian Open dintre toate turneele de Grand Slam, neajungând niciodată în semifinale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004638 (s)