News Flash:

Romania a pierdut in fata Frantei, in ultmul meci din grupe la Mondialul de handbal feminin

9 Decembrie 2017
900 Vizualizari | 0 Comentarii
Romania Franta

Frantuzoaicele au trecut de "tricolore" cu 26-17, la capatul unui meci dominat in totalitate.

Fara Cristina Neagu si Eliza Buceschi, menajate, dar si cu o echipa presarata cu numeroase rezerve, Romania nu a rezistat atacurilor furibunde ale Frantei, care avea nevoie de victorie.

Romania va intalni Cehia in "optimile" Mondialului din Germania

Jucatoarele lui Ambros Martin au inceput nesperat partida si conduceau cu 2-0 dupa primele sase minute. Treptat, Franta a marit insa turatiile si a pus stapanire pe partida.

Letargice in atac si depasite net pe faza defensiva, "tricolorele" au fost conduse apoi pe toata durata reprizei, frantuzoaicele aratand o adevarata demonstratie de forte si intrand la pauza cu un avantaj de 10 goluri, scor 17-7.

Desi meciul nu prezenta nicio miza pentru romance, acestea au fost impulsionate la pauza de Ambros Martin, agitat si vizibil nemultumit de evolutia din prima repriza.

Evolutia "tricolorelor" din repriza secunda a fost mai solida, neutralizand cu mai multa eficacitate atacurile adversarelor si avand un procentaj mai ridicat in ofensiva.

S-a terminat in cele din urma 26-17 pentru Franta, la capatul unui meci pe care romancele trebuie sa-l uite cat mai repede.

Pentru Romania, care s-a calificat in optimi de pe primul loc, urmeaza duelul cu Cehia, care a pierdut in fata Ungariei, scor 30-29.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006228 (s)