News Flash:

Simona Halep, in cursa pentru unul dintre cele mai ravnite titluri din lumea tenisului

14 Decembrie 2017
892 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep paris 1

Reprezentantii WTA au dat drumul procesului de votare pentru cea mai populara jucatoare de tenis a lumii. De sase ani, trofeul a mers de fiecare data la poloneza Agnieszka Radwanska.


In 2017, 26 de jucatoare au fost nominalizate de WTA pentru premiul fanilor, iar rezultatele vor fi publicate vineri, 15 decembrie. Simona Halep deschide lista de optiuni, urmata de jucatoarele care au castigat titluri de Mare Slem in acest an, insa nu au fost omise nici jucatoare care au iesit in evidenta prin serii negative - precum Mladenovic, in final de an, sau Bouchard. Maria Sarapova este si ea pe aceasta lista a nominalizatelor, la finalul sezonului in care si-a terminat de ispasit pedeapsa pentru 'cazul Meldonium' - 15 luni de suspendare.

Simona Halep, Sloane Stephens, Julia Goerges, Svetlana Kuznetsova, Kristina Mladenovic, Shuai Peng, Johanna Konta, Caroline Garcia, Serena si Venus Williams, Coco Vandeweghe, Petra Kvitova, Jelena Ostapenko, Maria Sarapova, Dominika Cibulkova, Elina Svitolina, Ashleigh Barty, Elena Vesnina, CiCi Bellis, Garbine Muguruza, Eugenie Bouchard, Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Lucie Safarova si Karolina Pliskova se lupta pentru trofeul pe care a pus monopol 'Aga', o adevarata “People's Princess”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004654 (s)