News Flash:

Simona Halep a debutat cu o victorie clara la Turneul Campioanelor

23 Octombrie 2016
1367 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep cincinnati
Simona Halep, a treia favorita, a castigat meciul disputat, duminica, impotriva americancei Madison Keys (7 WTA), scor 6-2, 6-4, in Grupa Rosie a Turneului Campioanelor de la Singapore, competitie disputata pe hard si dotata cu premii totale de 7.000.000 de dolari.
Partida a durat o ora si 10 minute. Simona Halep a castigat primul set intr-un mod categoric, fara sa-i acorde vreo sansa de break adversarei. Halep a concretizat, in schimb, trei dintre cele cinci sanse ale sale, suficient cat sa isi adjudece setul cu 6-2. Prima minge de break obtinuta de Keys a venit abia in debutul setului secund, la 0-1, salvata insa de Halep, care a egalat scorul la game-uri. Ulterior, Halep s-a distantat la 4-2, insa americanca a egalat la patru dupa ce s-a impus pentru prima data pe serviciul romancei. Halep a facut si ea break-ul, apoi a servit pentru meci si, dupa doua mingi de meci irosite, s-a impus la avantaje.
Acest succes ii aduce Simonei Halep 153.000 de dolari, bani acordati pentru fiecare victorie obtinuta in grupe la Turneul Campioanelor, pe langa 151.000 de dolari, cat primeste fiecare jucatoare ajunsa in aceasta faza a competitiei.
A fost cea de-a patra partida castigata in acest an de Simona Halep, in varsta de 25 de ani, in fata lui Madison Keys, 21 de ani, dupa victoriile obtinute la Wimbledon, Montreal si Wuhan. Halep conduce si la scorul confruntarilor directe, cu 5-1.
Pentru Simona Halep urmeaza partida cu Dominika Cibulkova (Slovacia, pozitia a 8-a WTA), in timp ce Madison Keys va evolua in fata liderului mondial, germanca Angelique Kerber. Cibulkova si Kerber vor juca mai intai una impotriva celeilalte, duminica, in a doua partida a zilei la Turneul Campioanelor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004981 (s)