News Flash:

Simona Gherghe pleaca de la Acces Direct. Cand va intra frumoasa prezentatoare in concediu prenatal

24 Martie 2017
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
simona gherghe insarcinata gravida
Simona Gherghe pleaca de la Acces Direct, urmand ca, in aproape doua luni sa devina pentru prima data mama. Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj, in care isi anunta fanii ca in curand vor tine legatura pe blogul ei.
Simona Gherghe pleaca de la Acces Direct, in curand, dupa cum chiar vedeta anunta. „In curand, voi intra in concediul prenatal. Asa ca mi-am redeschis blogul ca sa mai povestim una, alta. E drept, principala mea preocupare e sarcina, asa ca probabil postarile vor fi despre ce mi se intampla acum :) azi, despre luni de asteptare…”, a scris Simona Gherghe pe o pagina de socializare.
Simona Gherghe pleaca de la Acces Direct, in concediu prenatal
De altfel, Simona a si povestit pe blogul personal, cum a fost sarcina ei, timp de aproape sapte luni. „Inainte sa raman insarcinata, imi imaginam cum ar fi trebuit sa fie asteptarea asta. Si, in filmul meu, era musai un jurnal al celor noua luni. Sigur, mai erau si muuult sport si cateva calatorii. Realitatea? La sase luni si jumatate de sarcina, e prima oara cand apuc sa scriu cateva ganduri, aici, pe blog. N-am avut stare pana acum, pentru ca toata energia mea s-a dus spre documentare.”, a scris ea pe blog.
Simona mai povesteste ca si-ar fi dorit foarte mult sa faca sport, insa nu a putut. „Cat despre sport, am rezolvat-o repede. Mai intai un hematom, aparut in primele saptamani, apoi contractiile timpurii m-au tinut departe nu numai de sala de sport, dar si de plimbarile lungi pe care mi le imaginam. Iar la calatorii… am renuntat din precautie, dar si din cauza problemelor despre care va spuneam. Sigur, mi-e dor de un citybreak, mai ales ca, inainte, obisnuiam sa plecam destul de des.”
Razvan Sandulescu si Simona Gherghe  vor deveni parinti pentru prima oara la inceputul lunii iunie. Burtica de gravida a vedetei creste pe zi ce trece si se observa ca prezentatoarea de televiziune a inceput sa ia in greutate.

simona gherghe pleaca acces direct mama concediu prenatal sarcina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006429 (s)