News Flash:

Momente cumplite pentru indragitul Alexandru Arsinel

24 Martie 2017
998 Vizualizari | 0 Comentarii
arsinel2
Sotia lui Alexandru Arsinel a fost operata pe creier dupa ce s-a impiedicat si s-a lovit la cap. Iar asta a venit dupa o interventie chirurgicala foarte grea pe care a suferit-o actorul la coloana. Intr-un interviu, marele actor face dezvaluiri emotionante despre viata lui.

Aceasta trage si acum ponoasele accidentului suferit in urma cu aproape sase luni, cand si-a agatat tocul intr-un pres si, in cadere, s-a lovit la cap. Femeia a suferit o operatie, insa necazurile tot nu s-au sfarsit, ea avand nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa.
"Supararea mea este legata de o intamplare nefericita cu sotia mea, a cazut a trebuit sa fie operata pe creier si are unele probleme. Nu mi-a fost usor. M-am mai infuriat pe mine ca nu sunt suficient de puternic ca sa revolv anumite probleme... , copiii au fost permanent langa noi si sunt. De rugat, ma rog tot timpul. In gand, cand trec prin fata unei biserici, ii si spun cum ma cheama, ii spun, sunt asta si te rog sa o ajuti pe sotia mea. Uite, acum imi vine sa plang. Sa treaca peste momentul asta. Trebuie sa te agati de ceva si Dumnezeu este cel mai... El nu te respinge niciodata", spune Alexandru Arsinel.

sotia alexandru arsinel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007295 (s)