News Flash:

Clipe de panica pentru Mihaela Radulescu! Fiul ei a fost la Londra

24 Martie 2017
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaela radulescu
Mihaela Radulescu si-a exprimat, intr-o postare pe Facebook, ingrijorarea si, in egala masura, furia "impotriva celor care iau sau distrug vieti cu atata usurinta", dupa atentatul de la Londra.
Cu gandul la tragedia pe care o traiesc oamenii din Marea Britanie, dar si la familiile victimelor care se aflau in vacanta sau la studii in Regatul Unit, Mihaela Radulescu a amintit, in mesajul postat pe Facebook, ca in urma cu doar o saptamana copilul sau se afla la Londra, in excursie. 
 
"Nu scriu ca asa e moda, ci pentru ca sunt la fel de ingrijorata ca toti cei care inteleg ce se intampla in lumea asta mare si complicata... Acum o saptamana, copilul meu era acolo, intr-o excursie cu scoala... Tot acolo e nepoata mea, studenta la arhitectura la o facultate londoneza... 
Iar acum ma gandesc doar la cei raniti, morti, la familiile lor... si la romanii raniti in atentatul de la Londra... Ganduri calde, o rugaciune si o furie cumplita impotriva celor care iau sau distrug vieti cu atata usurinta...", a scris Mihaela Radulescu.

mihaela radulescu marea britanie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006476 (s)