News Flash:

CNAIR: Restrictiile de circulatie pe autostrada Sibiu – Orastie au fost ridicate

31 Octombrie 2017
984 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada sibiu
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat marti ridicarea restrictiilor de circulatie pe autostrada Sibiu - Orastie, segmentul Sibiu-Sebes, dupa ce au fost reparate fisurile aparute in urma cu patru zile.
”Incepand cu ora 20.00 se circula fara restrictii, pe ambele benzi ale autostrazii 1, pe sensul de mers Sibiu-Sebes (km 276+100 – km 276+170), dupa ce au fost remediate deteriorarile aparute in urma cu patru zile la calea de rulare”, se arata in comunicat.
Reparatiile au fost efectuate de echipele companiei Hidroconstructia. Acestea vor continua, iar miercuri va incepe lucrarea de refacere a sistemului de drenaj al autostrazii, in zona respectiva, potrivit CNAIR.
In 26 octombrie, reprezentantii ai Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Brasov, care monitorizeaza acest sector de drum, impreuna cu politia rutiera, au decis devierea circulatiei pe banda doi si impunerea unei restrictii de viteza de 60 km/ora, dupa ce au constatat ca pe o distanta de 70 de metri au aparut in carosabil fisuri, crapaturi si denivelari.
”In urma expertizei efectuate la fata locului s-a stabilit ca problemele au fost cauzate in special de incorecta executie a unui dren longitudinal, motiv pentru care apa s-a infiltrat in corpul autostrazii ceea ce a produs deteriorari atat pe banda de urgenta cat si pe banda 1, pe sensul de mers Sibiu-Sebes”, se arata in comunicat.
Acest segment de autostrada face parte din autostrada Orastie-Sibiu, parte din A1 (Bucuresti-Nadlac) si a fost deschis circulatiei in anul 2014. In anul 2015 au aparut probleme pe acest lot, ceea ce a facut necesara demolarea si reconstructia unui sector de 200 de metri.
”Ca urmare a acestor probleme a fost reziliat contractul cu Antreprenorul Salini Impregilo SpA., caruia i-a fost retinuta garantia de buna executie, in valoare de aproximativ 60 milioane lei. Toate lucrarile pentru remedierea neconformitatilor aparute la acest segment de autostrada vor fi suportate din suma retinuta”, se arata in comunicat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006584 (s)