News Flash:

Serena Williams, aparitie socanta la Roland Garros. "Mai bine o lasati sa joace dezbracata!"

30 Mai 2018
1533 Vizualizari | 0 Comentarii
serena

Serena Williams i-a incantat pe fani cu o costumatie de super-eroina, pe care a imbracat-o marti in primul meci de la Roland Garros, dar nu a impresionat-o si pe Kristyna Pliskova, adversara invinsa de americanca, scor 7-6, 6-4. Mai mult, cehoaica a criticat tinuta extravaganta a Serenei.
Pliskova, ocupanta locului 70 mondial, a facut o declaratie surprinzatoare dupa meciul cu Williams, insinuand ca echipamentul Serenei nu ar fi fost tocmai regulamentar: "Ma intrebam in timpul meciului daca nu cumva e impotriva regulilor sa joace asa... Nici macar nu stiu ce echipament a purtat, ceva din neopren? Dar ea trebuie sa se supuna regulamentului. Altfel, mai bine o lasati sa joace dezbracata", a declarat Kristyna intr-un interviu pentru publicatia ceha "Blesk".
Kristyna Pliskova a fost contrariata de faptul ca Serena Williams a purtat costum de "Catwoman", cu pantaloni lungi, desi temperaturile nu sunt deloc scazute la Paris. Remarcile facute de cehoaica sub imperiul emotiilor sunt nefondate, deoarece organizatorii turneelor de Mare Slem, cu exceptia celui de la Wimbledon, accepta si vestimentatii cu un design mai putin obisnuit. Iar Serena nu este prima campioana blamata pentru echipamentul excentric purtat pe terenul de tenis. ProSport.ro


serena williams roland garros kristyna pliskova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006230 (s)