News Flash:

DIVORT SOC in tenis! Au decis sa rupa relatia dupa 13 ani!

29 Mai 2018
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
tenis2

Fostul jucator de tenis Boris Becker si sotia sa, modelul olandez Lilly Kerssenberg, au anuntat ca vor divorta, dupa o relatie care a durat 13 ani, potrivit site-ului Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Legenda tenisului mondial si sotia sa, Lilly, s-au despartit pe cale amiabila, potrivit unui comunicat transmis presei.

Boris Becker s-a casatorit cu olandeza Sharlely "Lilly" Kerssenberg in iunie 2009, in prezenta a 200 de invitati, evenimentul bucurandu-se de un mare interes al publicului. Ceremonia a fost transmisa de postul RTL, care a obtinut drepturile de televizare. Aproximativ 9,7 milioane de germani au putut umari in direct evenimentul.

Cei doi se cunoscusera in Miami, SUA, in 2005.
Fiul lor, Amadeus, s-a nascut in 2010.

Aceasta a fost a doua casatorie a lui Becker, dupa cea cu actrita si designerul Barbara Feltus. Din aceasta prima casatorie, Boris Becker mai are doi copii, Noah, in varsta de 24 de ani, si Elias, in varsta de 18 ani. De asemenea, Becker are o fiica, Anna Ermakova, tot de 18 ani, dintr-o aventura scurta pe care a avut-o cu modelul rus Angela Ermakova.

Boris Becker traverseaza o perioada dificila din punct de vedere financiar. In iunie 2017, fostul jucator de tenis, in varsta de 50 de ani, a intrat in faliment personal, din cauza unei datorii mari neplatite o perioada lunga de timp.


lilly kerssenberg boris becker
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006030 (s)