News Flash:

Eduard Irimia: Am avut nas fin. Florian Munteanu a fost reperat de Sylvester Stallone

28 Mai 2018
992 Vizualizari | 0 Comentarii
stalo

Promotorul Eduard Irimia a trecut la un alt nivel. Omul care a transformat Local Kombat si apoi Superkombat intr-un fenomen care-i facea pe romani sa se agate cu sufletul de televizoarele comutate pe ProTV sau Sport.ro si-a vazut visul cu ochii.
Proiectul sau nu mai contine doar componenta sport, ci include deja si categorii centrate pe film, entertainment si muzica, sectiuni care transforma Superkombat intr-un produs gen Netflix sau Amazon. Ploiesteanul care visa sa devina medic, fiu al antrenorului de box Raul Irimia, si-a construit incet, dar sigur, un mecanism care a dat eroi nu numai in ring, ci si in divertisment, gen Ionut Iftimoaie sau Catalin Morosanu. Daca in ultimul an a facut un pas in lateral, iar scepticii - printre care oameni din stafful sau, amici, luptatori - sustineau ca proiectul lui Irimia e pe butuci, promotorul a stat pe low-profile, dar a dat lovitura.

"In iarna lui 2017, toti oamenii din sistem spuneau ca Superkombat va muri, ca vine apocalipsa, nu mai sunt sponsori, nu mai sunt bani. Dar eu, in tot acest timp, am reusit sa conving producatori foarte mari si am facut pasul de la Eurosport spre CBS. Pentru a le da o lectie celor care-mi cantau prohodul, le-am spus <<duceti-va voi pe drumul vostru, eu ma duc in America!>>", da ploiesteanul timpul inapoi.

Zis si facut. La o selectie pentru o gala, Irimia l-a reperat in Germania pe Florian Munteanu, fost practicant de sporturi de contact, un tip care cocheta cu modellingul. A realizat ce potential are pentru Hollywood si atunci l-a propus la cateva castinguri pentru filme de actiune. "Mi-am dat seama ca e prea frumusel pentru sporturi de contact si am crezut in el. Am avut nas fin si ochi buni, pentru ca, la scurt timp, a fost reperat de marele Sylvester Stallone", continua Irimia.
Cum protagonistul din Rocky si Rambo se afla in cautari pentru un actor in rol principal in pelicula Creed 2, starul american l-a convocat pe romanul de aproape 2 metri la o discutie prin Skype. Munteanu, care are si cetatenie germana, si-a stapanit emotiile si a purtat, cu o voce sigura, un dialog de aproape jumatate de ora cu Stallone. "A devenit preferatul lui, el cauta un tanar cu accent est-european pentru partea a doua a productiei care luase Globul de Aur. Voia ca Florian sa stie engleza perfect, iar el o vorbea fara cusur. Asa ca lucrurile s-au brodat rapid, iar acum legatura dintre ei e una bazata si pe profesionalism, si pe o prietenie solida. Munteanu intra in galeria romanilor celebri de la Hollywood, precum Marcel Iures sau Sebastian Stan, dar lui deja i-a fost atribuit un rol principal", dezvaluie omul care a diversificat raza de actiune a proiectului SuperKombat.

Florian Munteanu va fi prezent luni, in Romania, la Celebrity Awards - Gala Barbatilor de Succes -, care va incepe la ora 19:00, la Ambasad'Or din Otopeni. Intr-o continua consolidare a proiectului sau, Eduard Irimia a legat punti de colaborare cu oameni celebri la Hollywood: Moshe Diamant, Christopher Milbourn sau Kevin King Templeton. "Am vrut sa arat ca un roman poate ajunge la acest nivel si cred ca voi face lucruri frumoase in industria producatorilor de film de la Hollywood", incheie Irimia.

 


local kombat superkombat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005780 (s)