News Flash:

Seful unei federatii sportive a uitat un plic cu 10.000 de euro in Aeroportul Timisoara

11 Ianuarie 2014
1334 Vizualizari | 0 Comentarii

Un plic în care se aflau 10.000 de euro şi documente a fost găsit, joi, pe un bancomat de la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, Claudia Jude, a declarat că un angajat al aeroportului a observat pe un bancomat un plic de dimensiuni mari.

El a alertat imediat forţele de securitate, iar în urma verificărilor s-a constatat că în plic se aflau suma de 10.000 de euro şi mai multe acte.

„Plicul a fost găsit în zona publică, pe un bancomat. A fost uitat de o persoană, de un bărbat mai exact. La cercetările ulterioare a fost identificată persoana şi pot să vă spun că este preşedintele unei federaţii sportive”, a declarat Claudia Jude, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost identificat rapid, cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere din aeroport.

„I-au fost înapoiaţi banii şi documentele. Era plăcut surprins. Când l-au găsit angajaţii aeroportului, proprietarul plicului cu bani şi acte se afla la bar şi a declarat că nu şi-a dat seama ca uitase plicul pe bancomat”, a mai spus Claudia Jude.

Bărbatul care şi-a uitat plicul cu bani şi documente doreşte să îşi păstreze anonimatul, potrivit reprezentanţilor Aeroportului din Timişoara


claudia jude
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007037 (s)