News Flash:

Anunt de ultima ora facut de Jojo

13 Iulie 2016
1452 Vizualizari | 0 Comentarii
jojo0
Vestile bune vin pe banda rulanta in showbiz. O cunoscuta blonda si-a anuntat cea de-a doua sarcina.
Catalina Grama, alias Jojo, si-a anuntat ce-a de-a doua sarcina. Veste a fost facuta pe pagina ei de Facebook, iar felicitarile au inceput sa curga imediat.
"Voi fi mamica din nou. Eu si Paul vom avea o fetita. Nu exista nici veste mai frumoasa pe care as fi putut sa v-o dau si nici bucurie mai mare pentru noi.
Vom fi parinti si ne simtim binecuvantati pentru ca nu exista fericire mai mare decat aceea de a cunoaste iubirea ca parinte.
Achim este foarte incantat ca familia noastra se va mari. De fapt, el a fost cel care a spus ca isi doreste o surioara inainte ca ea sa existe macar, asa ca noi credem ca el a chemat-o.
Abia asteptam sa va spun!! Daca ati sti de cate ori am vrut sa va scriu… Insa acum am simtit ca e momentul potrivit, iar eu cred ca trebuie sa iti urmezi inima de fiecare data in viata.
Cand am aflat… am plans si am ras in acelasi timp si m-am simtit cu adevarat binecuvantata." , a scris Jojo pe blugul ei, catalinagrama.com.
Actrita mai are un baietel, in varsta de aproape 6 ani, din casnicia anterioara cu Ionut Grama. Jojo si Paul Ipate sunt impreuna de mai bine de un an, iar acum, cei doi si-au dus relatia la un alt nivel.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019434 (s)