News Flash:

Securitate sporita in mijloacele de transport in comun din jurul Parisului, dupa atacul din Sankt-Petersburg

4 Aprilie 2017
877 Vizualizari | 0 Comentarii
politie franta
Aproximativ 140 de jandarmi au fost desfasurati pentru a spori efectivele deja existente in mijloacele de transport in comun din regiunea Ile-de-France, ce cuprinde regiunea metropolitana a Parisului, dupa atentatul din metroul orasului rus Sankt-Petersburg, informeaza Le Figaro.
”In urma evenimentelor petrecute in metroul din Sankt-Peteresburg si din masuri de precautie, ministrul de Interne, Matthias Fekl, a decis sporirea securitatii in mijloacele de transport in comun din Ile-de-France”, potrivit unui comunicat al ministerului de Interne.
”Intensificarea patrulelor a fost imediat pusa in aplicare pentru a asigura o prezenta mai vizibila si disuasiva a politistilor, jandarmilor si militarilor in mijloacele de transport din jurul Parisului”, conform comunicatului din Franta.
”In contextul amenintarii teroriste ridicate, Guvernul continua sa ia toate masurile care se impun pentru protejarea francezilor. Vigilenta noastra este la nivel maxim, precum si mobilizarea fortelor de ordine”, informeaza ministerul francez de Interne.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006611 (s)