News Flash:

Polonia: Controlorii de trafic aerian rusi au contribuit "in mod DELIBERAT" la accidentul aviatic din 2010, in care a murit fostul presedinte Lech Kaczynski

3 Aprilie 2017
827 Vizualizari | 0 Comentarii
Lech Kaczynski
Controlorii de trafic aerian rusi au contribuit "in mod deliberat" la accidentul aviatic de la Smolensk din anul 2010, care s-a soldat cu decesul presedintelui polonez Lech Kaczynski, a declarat Marek Kuczynski, procurorul national al Poloniei, potrivit The Associated Press.
Kuczynski a declarat ca nu exista "niciun dubiu" ca una din cauzele accidentului aviatic a fost comportamentul persoanelor din turnul de control al aeroportului de la Smolensk, adaugand ca acestia sunt vinovati de "cauzarea in mod deliberat a unei catastrofe".
Anchetatorii polonezi au indicat ca nu pot dezvalui nicio dovada pana cand nu vor audia cele trei persoane din turnul de control.
Autoritatile poloneze au deschis o noua ancheta in acest caz dupa castigarea alegerilor parlamentare de Partidul Lege si Justitie, condus de Jaroslaw Kaczynski, fratele geaman al fostului presedinte. Mediafax.ro

kuczynski
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005075 (s)