News Flash:

Vremea se raceste in intreaga tara

18 Februarie 2016
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Desi valorile termice vor continua sa scada usor, ele se vor mentine mai ridicate decat mediile climatologice specifice perioadei in majoritatea regiunilor, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Vineri
IN TARA
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 12 grade, iar cele minime intre -2 si 5 grade. Cerul va prezenta innorari in toata tara si temporar va ploua slab, ziua pe arii relativ extinse, iar noaptea cu precadere in jumatatea de nord.  La munte, iar in timpul noptii, trecator, si in Moldova, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate, indeosebi in zona montana.
BUCURESTI
Vremea va fi in general inchisa si trecator, mai ales ziua, va ploua slab sau va burnita. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima de 0...2 grade.
SAMBATA
IN TARA
Vremea va fi in general inchisa in jumatatea de nord a tarii si va ploua pe arii extinse, iar in Moldova, Maramures, dar pe parcursul noptii si in Crisana si Transilvania, vor fi si precipitatii mixte. La munte vor predomina ninsorile. In restul teritoriului, cerul va avea innorari temporare, iar ploile se vor semnala pe spatii restranse, mai ales in Dobrogea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana si in sud-vestul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -5 si 4 grade.
LA MUNTE
VINERI
Cerul va prezenta innorari si temporar vor fi precipitatii mixte, iar antul va fi moderat, cu intensificari temporare, mai ales in zona inalta. Temperatura aerului va scadea, fata de ziua precedenta.
SAMBATA
Cerul va prezenta innorari si pe arii restranse, vor fi precipitatii, predominant sub forma de ninsoare, iar vantul va avea  intensificari. Temperatura aerului va continua sa scada, fata de ziua anterioara.
DUMINICA
Vor mai fi innorari temporare si precipitatii slabe, mixte, dar pe arii restranse, in primele ore ale intervalului si izolate noaptea.  Vantul va mai avea intensificari, mai ales la altitudini mari. Temperatura aerului va creste usor, fata de ziua precedenta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005020 (s)