News Flash:

Se intorc NINSORILE. Vezi zonele vizate

2 Aprilie 2014
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Vremea începe să se răcescă uşor, iar la munte sunt aşteptate ninsori. Prognoza meteo până sâmbătă VREMEA are o tendinţă de răcire începând din a doua zi a lui aprilie, iar în est şi în sud-est valorile vor deveni normale pentru această perioadă. Norii vor fi numeroşi în nord, în centru, în est, în sud-est şi la munte însă ploile care pot să apăra vor aduce cantităţi foarte mici de apa. La munte, la altitudini mari, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar în Oltenia, în Banat şi în Crişana ar putea să picure trecător. 
 
 Vântul va fi mai nervos în est, în sud-est şi la munte iar la amiază se vor înregistra între 7 şi 20 de grade Celsius.
 
 În capitală se răceşte, iar maximă va fi de cel mult 14 grade Celsius. Din a două parte a nopţii norii vor începe să se adune, vântul va deveni moderat, iar dimineaţă vom avea în jur de 7 grade Celsius. Peste zi, vântul va fi mai nervos, iar mâine noapte va plouă slab.  
 
Joi va plouă slab, local, în jumătatea nordică, iar vântul va fi nervos în Moldova, în sudul Banatului, în Dobrogea şi la munte.   Vineri va picură în nord, în nord-est şi în centru, iar noaptea în sud şi în sud-vest. Sâmbătă va plouă pe suprafeţe mari în sud şi în sud-vest, iar temperaturile scad în toată ţara.
 
 PROGNOZĂ METEO PÂNĂ SÂMBĂTĂ
 
 JOI. Vremea se va menţine caldă în regiunile intracarpatice şi va fi apropiată de normalul termic al perioadei în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în jumătatea nordică a ţării. Va plouă slab, local în Maramureş, Transilvania şi Moldova, precum şi la munte şi numai izolat în celelalte regiuni. Trecător, în zonă montană înaltă, se vor semnala precipitaţii slabe, mixte. Vântul va suflă slab şi moderat, cu intensificări mai ales în Moldova, sudul Banatului şi Dobrogea, precum şi în zonă montană înaltă. Temperaturile maxime vor marca o creştere uşoară şi vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, mai scăzute pe litoral şi în Moldova. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 2 şi 10 grade. Dimineaţă şi noaptea, izolat, vor fi condiţii de ceată. Presiunea atmosferica va fi în scădere uşoară.
 
 VINERI. Valorile termice vor continuă să crească faţă de ziua anterioară, caracterizând o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această data în vestul, centrul şi sudul ţării. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 24 de grade, iar cele minime se vor încadra între 0 şi 13 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi trecător ploi slabe pe arii restrânse, ziua în regiunile nordice, nord-estice şi centrale, iar noaptea cu precădere în cele sudice şi de sud-vest. Izolat, în zonă înaltă a Carpaţilor Orientali se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va suflă slab şi moderat, cu intensificA£ri la munte, în prima parte a intervalului în Moldova, iar ulterior în regiunile sudice.  
 
 SÂMBĂTĂ. Vremea se va răci, mai ales în regiunile sud-vestice şi sudice. Aici cerul va fi mai mult noros şi temporar va plouă pe arii relativ extinse, în timp ce, în celelalte regiuni, deşi vor fi înnorări, doar izolat vor fi posibile ploi. La munte, iar în a două parte a intervalului şi în zonă deluroasă a Olteniei şi Munteniei se vor semnala precipitaţii slabe, mixte. Vântul va prezenţa intensificări în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 19 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 şi 6 grade. Izolat în Moldova şi în depresiunile intramontane ale Carpaţilor Orientali se va consemna brumă. gandul.info

vremea joi vineri joi vineri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1026 (s) | 33 queries | Mysql time :0.040001 (s)