News Flash:

Se intorc ninsorile! Vezi prognoza meteo

25 Februarie 2014
1273 Vizualizari | 0 Comentarii
VREMEA va fi în general normală la începutul acestei săptămâni, cu temperaturi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an, în special în vestul şi nord-vestul ţării. La munte şi în unele zone din Moldova se vor întoarce ninsorile, iar la Bucureşti se anunţă burniţă VREMEA ÎN ŢARĂ ( marţi): Vremea va fi în general normală pentru această dată din punct de vedere termic, chiar uşor mai caldă decât în mod obişnuit în regiunile vestice şi nord-vestice. Vor fi înnorări persistente în estul şi în sud-estul ţării, unde local se vor semnala precipitaţii slabe predominant sub formă de ploaie, iar în Moldova ploaie, lapoviţă sau ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros şi doar izolat va ploua în cursul zilei. La munte va fulgui. Vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări în Bărăgan şi Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi de la 0 grade în Moldova până în jur de 10 grade în vestul teritoriului, iar cele minime se vor încadra între -7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 3 grade în Dealurile de Vest. Mai ales în a doua parte a intervalului în zonele joase de relief, pe spaţii restrânse, va fi ceaţă.
 VREMEA ÎN ŢARĂ (miercuri): Valorile termice diurne vor fi în general în creştere faţă de ziua anterioară, caracterizând o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această dată în jumătatea de vest a ţării, unde cerul va fi variabil şi apropiată de normal în rest. Vor fi înnorări persistente în estul şi sud-estul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, mixte, predominant ninsori în Moldova. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în Moldova şi 13 grade în Banat şi sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime între -4 şi 3 grade, posibil mai scăzute în depresiunile intramontane. Pe arii restrânse va fi ceaţă.
VREMEA LA BUCUREŞTI (marţi): Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi înnorat, iar în cursul zilei vor fi condiţii de burniţă sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Gandul.info

vremea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0728 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027600 (s)