News Flash:

Se intampla in Romania! Sensuri giratorii, inconjurate de TEPUSE. Soferii sunt scandalizati (VIDEO)

4 Iunie 2015
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
tepuse
Primaria din Bistrita a dorit sa protejeze panselutele din sensurile giratorii printr-o metoda ingenioasa: au instalat tepe metalice pe marginile acestora, pentru a-i obliga pe soferii de camioane sa nu mai scurteze drumul trecand cu rotile peste panselute. Rezultatul nu a fost cel scontat...
Ce nu face primarul din Bistrita pentru a-si apara panselutele din sensurile giratorii? Neam din neamul lui Dracula, omul a gasit solutia suprema: „plantarea” de tepe metalice care sa inconjoare si sa protejeze astfel spatiile verzi de rotile camionagiilor prea grabiti pentru a aborda cum se cuvine sensurile giratorii.
Problema a fost de mult rezolvata in alte orase, prin sensuri giratorii gandite in trepte, care protejeaza foarte bine centrul cu spatiu verde, dar autoritatile locale din Bistrita au hotarat ca e mai bine sa se intoarca in timp pe vremea lui Tepes si sa traga in teapa soferii neatenti. Nu s-au gandit ca astfel pun in pericol de moarte biciclistii sau motociclistii, si nici ca pagubele pe care le-ar putea genera masinilor sunt cu mult mai mari decat cele trei panselute care ar trebui replantate (daca nu ar aplica, totusi, solutiile deja adoptate in alte parti, cum spuneam). 
Voua cum vi se pare ideea primarului din Bistrita? sursa: Stirileprotv.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006773 (s)