News Flash:

Se dau salariile inainte de Paste? S-a stabilit ce institutii vor lua banii in 5 aprilie. Profesorii vor primi lefurile dupa Paste. LISTA a fost publicata in Monitorul Oficial

5 Aprilie 2018
903 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit

Ordinul ministrului Finantelor, prin care se stabileste ce institutii vor primi salariile pe luna martie, pe data de 5 aprilie, adica inainte de Paste, a fost publicat, miercuri, in Monitorul Oficial.


„Ordonatorii principali de credite inscrisi in anexa care face parte integranta din prezentul ordin achita in luna aprilie 2018 salariile aferente lunii martie 2018 la data stabilita in aceasta (5 aprilie -n.r.)”, se arata in ordinul ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, publicat miercuri in Monitorul Oficial.

Astfel, institutiile publice care vor primi salariile pe luna martie pe data de 5 aprilie, adica inainte de Paste, sunt Agentia Nationala de Integritate, Consiliul de Monitorizare a Implementarii Conventiei, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii, Curtea de Conturi, Consiliul Concurentei, Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Justitiei, Ministerul Tineretului si Sportului, Ministerul Mediului, Ministerul Transporturilor, Ministerul Sanatatii, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Ministerul Public, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Protectie si Paza, Miniserul Economiei, Ministerul Energiei, Secretariatul de Stat pentru recunoasterea meritelor luptatorilor impotriva Regimului Comunist insaurat in Romania, Oficiul National pentru Preveniere si Combatere a Spalarii Banilor, Consiliul National penru Combaterea Discriminarii, Agentia Nationala de Presa, Institului Cultural Roman, Consiliul Superior al Magistraturii, Autoritatea Electorala Permanenta, Ministerul Consultarii Publice, Autoritatea Nationala de Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, Autoritatea pentru Administrarea Arhivelor Statului, Autoritatea Nationala penru Restituirea Proprietarilor, Academia Oamenilor de Stiinta din Romania, Ministerul Turismului, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ministerul Apelor si Padurilor, Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul, Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, Casa Nationala de Asigurari de Santate si Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei.

„Cei care nu au facut solicitare nu primesc maine. Primesc cand au data de salariu. Am discutat cu doamna prim-ministru si zilele trecute si saptamana trecuta. Am spus ca vom discuta la nivelul Guvernului si am convenit ca avem un cadru legislativ pe care noi il cream. L-am trecut in Monitorul Oficial si fiecare structura in parte poate da, daca asa a decis. Noi am consultat ministerele respective. Legea spune ca, in baza Ordinului Ministerului de Finante, intre 5 si 15 aprilie se pot da salariile si asta s-a facut. S-a comunicat si cine si-a manifestat interesul este trecut in Ordinul de ministru si publicat in Monitorul Oficial", a afirmat Eugen Teodorovici, miercuri, la Parlament.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006191 (s)