News Flash:

Decese ale pacientilor lui Gheorghe Burnei, investigate de procurori

11 Decembrie 2016
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
gheorghe burnei
Procurorii investigheaza mai multe decese ale unor pacienti operati de Gheorghe Burnei dar si alte interventii chirurgicale, la dosar existand declaratii ale colaboratorilor sai potrivit carora medicul cumpara oase de la macelarie pentru implanturi, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca in dosar se fac verificari in privinta mai multor decese ale unor pacienti operati de medicul Gheorghe Burnei, datele reiesind din declaratiile rudelor pacientilor dar si din precizarile facute de fosti sau actuali colaboratori ai doctorului.
Potrivit surselor citate, cei care au colaborat cu medicul le-ar fi spus procurorilor ca Gheorghe Burnei, seful Sectiei de Ortopedie a Spitalului Marie Curie, cumpara de la macelarie oase de animale pentru a le implata pacientilor, fara respectarea vreunei proceduri. Astfel, mai multe interventii chirurgicale sunt investigate, urmand a se cere expertize medicale in cazurile indicate.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca la perchezitiile facute la locuinta si biroul lui Gheorghe Burnei au fost gasite mai multe plicuri cu bani, in total fiind gasiti peste zece mii de euro. Sursele citate spun ca sumele ar fi reprezentat banii primiti de la pacienti cu titlul de mita, fiind gasiti lei, euro si dolari. Au fost gasite si plicuri goale, semn ca s-ar fi folosit de o parte de bani, spun aceleasi surse. Astfel, la perchezitiile facute la biroul doctorului de la Spitalul Marie Curie au fost gasiti, in mai multe plicuri, aproximativ 7.800 de euro iar la locuinta acestuia in jur de trei mii de euro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004992 (s)