News Flash:

"Scorpionii Rosii" s-au intors din Afganistan

9 Iunie 2014
1714 Vizualizari | 0 Comentarii
Scorpionii Rosii
Compania KAF GAD, rotatia a III-a, a Batalionului 26 Infanterie "Neagoe Basarab" - Scorpionii Rosii din Craiova s-a intors, duminica, din Afganistan, unde, timp de sase luni, a desfasurat misiuni pentru securizarea zonei apropiate a bazei militare si a zborurilor efectuate de pe Aeroportul Kandahar.
Militarii craioveni au fost asteptati in Baza Aeriana 90 Otopeni de seful Statului Major al Fortelor Terestre, general maior Nicolae Ciuca, care i-a felicitat pentru modul cum si-au indeplinit misiunile si le-a urat bun venit acasa.
In Craiova, familiile militarilor i-au intampinat cu aplauze in fata unitatii militare.
Timp de aproximativ sase luni, militarii craioveni au executat misiuni in sprijinul pacii, in cooperare cu fortele de coalitie internationala si fortele de securitate nationala afgane pentru realizarea apararii terestre a aeroportului Kandahar.
In decursul celor sase luni de misiune, trei militari din cadrul companiei au fost desemnati "Eroul zilei" de catre comandantul RC SOUTH, general maior Paul LaCamera, trei ofiteri din grupa comanda a companiei au fost decorati cu "The Army Commendation Medal" iar comandantul companiei a primit "Bronze Medal" pentru merite exceptionale si contributia avuta la desfasurarea operatiunilor militare in cadrul ISAF.
Pe 12 iunie, la Craiova va avea loc un ceremonial prilejuit de sosirea detasamentului la care vor participa reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale.
AGERPRES

aeroportul kandahar militarii craioveni fortelor terestre
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 22 queries | Mysql time :0.011902 (s)