News Flash:

Scoala inchisa la Timisoara, din cauza frigului din clase. Doua saptamani de ore online la Liceul „Grigore Moisil”

12 Octombrie 2021
531 Vizualizari | 0 Comentarii
scoala

Aproape 2.000 de elevi de la Liceul „Grigore Moisil” din Timisoara vor tine orele online in urmatoarele doua saptamani. Decizia a fost luata de conducerea scolii, din cauza frigului din clase. Sunt 16 grade, in medie, in salile de curs, iar Colterm inca n-a pornit caldura in zona. E si un santier pentru retehnologizare langa scoala.
 
Incepand de miercuri, toti elevii de la Liceul „Grigore Moisil” vor face scoala online, din cauza frigului din salile de curs, timp de doua saptamani, a decis Consiliul de administratie al scolii.

„Din cauza temperaturilor scazute pe care le-am inregistrat in aceste doua zile in salile de clasa, trecem in online. Inca nu avem caldura, avem o lipsa de alimentare cu agent termic din cauza lucrarilor care se desfasoara in zona limitrofa a scolii. Sunt ambele cladiri cuprinse, din Balcescu si Ghirlandei. In medie sunt 16 grade in clase. Noaptea sunt temperaturile foarte scazute, iar noi dimineata deschidem toate geamurile. Copiii au stat doua zile si au tremurat, au stat imbracati, e greu, mai ales daca stau in banca.

E un disconfort mare si este pusa in pericol sanatatea lor, avand in vedere si situatia pe care o traversam acum. Acesta a fost motivul pentru care noi am luat aceasta hotarare. Am luat decizia ca 14 zile sa stam in online, votul s-a dat in Consiliul de Administratie”, ne-a declarat Carmen Cerasela Bociu, directorul Liceului „Grigore Moisil” din Timisoara.

Din totalul de 48 de clase de la „Moisil”, 24 erau deja in online din cauza cazurilor de infectari cu coronavirus confirmate in ultima perioada. Reprezentantii scolii spera ca lucrarile de langa cladirea liceului vor fi gata in doua saptamani. Primaria Timisoara gestioneaza lucrarile de retehnologizare ale Colterm, dar cei din primarie n-au stiut sa spuna cand vor fi gata exact. Tot ce s-a comunicat a fost ca termenul de finalizare este 18 octombrie.

La Liceul „Grigore Moisil” invata 1.858 de elevi, majoritatea la gimnaziu si liceu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004905 (s)