News Flash:

Barbatilor nu le-a venit sa creada! Iulia Albu a pozat FARA LENJERIE in prima fotografie din noua casa! FOTO AICI

15 Mai 2017
1709 Vizualizari | 0 Comentarii
iulia albu
Iulia Albu socheaza din nou! Controversatul fashion-editor a aparut intr-o ipostaza scandaloasa in ultimul material postat pe site-ul personal si intitulat “Va invit la.. o zi din viata mea”! Vedeta s-a fotografiat doar intr-un halat de matase lejer si a lasat sa se vada ca nu purta chiloti pe dedesubt!!!

Imaginea a incins imaginatia fanilor Iuliei, care, pur si simplu, au inrosit butonul de like in doar cateva minute de la publicarea ei si nu doar din pricina goliciunii din zona intima! Alba arata in general spectaculos, cu picioare perfecte, fara pic de celulita, dar si cu sfarcurile ridicate si iesite vizibil prin halat, probabil de la temperatura scazuta din incapere.


Pe de alta parte, dincolo de pozele scandaloase si aparitiile socante din emisiunile de televiziune, Iulia Abu prezinta publicului si partile sale pozitive. Astfel, pe langa proiectele in care este implicate la KanalD, membru important in juriul “Bravo, ai stil”, rubrica “WOW sau BAU-BAU” din cadrul late night show-ul “WOWbiz” si rubrica permenanta de kfetele.ro, pe site-ul personal, unul extrem de urmarit si important in mediul online, vedeta are o relatie speciala cu fanii ei, cu care comunica zilnic pe teme de lifestyle! Carismatica femeie le da si sfaturi importante, dar totodata pertinente in domeniul fashion-ului, dar si sugestii legate de frumusete si stil, pe care ea le are din plin

ulia albu controversatul fashion-editor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004314 (s)