News Flash:

SCENE INCREDIBILE in sala de judecata! O procuroare a fost lovita de o femeie incatusata

20 Iulie 2016
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
curtea de apel timis
Intamplare grava, duminica, in sediul Judecatoriei Timisoara. O procuroare de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara a fost agresata de o femeie a carei arestare tocmai o obtinuse pentru talharie. Inculpata a lovit-o pe magistrata, desi era in catuse, si a amenintat-o ca la eliberare se va razbuna.

Maria Mirabela Nutu, in varsta de 27 de ani, a fost retinuta de politistii de la IPJ Timis, dupa ce a talharit-o pe vanzatoarea unui magazin de articole vestimentare. Nutu a batut-o pe femeie cu bestialitate si a furat din societatea comerciala mai multe haine. S-a intamplat in 23 mai, iar politistii au reusit sa o identifice in 16 iulie, in baza imaginilor de pe camerele de supraveghere care au surprins bataia incasata de vanzatoare.
Agresoarea a fost retinuta pentru 24 de ore, iar in 17 iulie a fost prezentata magistratilor de la Judecatoria Timisoara cu propunere de arestare preventiva. Judecatorii au decis ca Maria Mirabela Nutu sa fie arestata, iar procuroarea care instrumenteaza dosarul i-a inmanat o copie a mandatului de arestare preventiva. Atunci, Mirabela Nutu a devenit agresiva, desi era incatusata, scrie tion.ro.
„In data de 17.07.2016, ora 12.00, persoana vatamata M.L., avand calitatea de procuror si aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu, la sediul Judecatoriei Timisoara, la camera 278, unde se afla pentru a sustine in fata instantei propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, in dosarul penal nr. 5897/P/2016, ar fi fost lovita cu ambele maini, ce erau incatusate, in zona fetei de catre inculpata Nutu Maria Mirabela, cercetata in stare de retinere, in dosarul penal mentionat, dupa dispunerea arestarii preventive fata de aceasta pentru o perioada de 30 de zile si dupa inmanarea unui exemplar al mandatului de arestare preventiva. In aceleasi imprejurari, inculpata i-ar fi adresat persoanei vatamate amenintari cu privire la exercitarea unor acte de violenta dupa ce va fi eliberata. Urmare a agresiunii, persoana vatamata a suferit leziuni corporale ce vor necesita pentru vindecare un numar de 3 zile de ingrijiri medicale”, transmit reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.
Reprezentantii Parchetului au sesizat acum si conducerea IPJ Timis pentru a verifica daca politistii care ar fi trebuit sa o supravegheze pe inculpata au respectat prevederile legale privind paza si supravegherea persoanelor arestate sau retinute.

parchetul judecatoria timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005409 (s)