News Flash:

Ciolos: Am discutat cu Valls despre romanii disparuti la Nisa, francezii fac totul pentru clarificarea situatiei

17 Iulie 2016
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos
Premierul Dacian Ciolos a discutat sambata seara telefonic cu omologul sau francez, Manuel Valls, despre familia de romani care a fost la Nisa pe 14 iulie si al caror copil este internat in spital, premierul francez dand asigurari ca autoritatile "fac tot ce le sta in putere pentru a clarifica situatia".
"Din pacate, actul terorist de la Nisa ne-a atins si pe noi. Aseara am avut o discutie telefonica cu premierul francez Manuel Valls, caruia i-am transmis condoleante pentru numeroasele victime ale atentatului. Totodata, am discutat despre familia de romani care a fost la Nisa in seara de 14 iulie si al caror copil ranit este internat intr-un spital din zona, intr-o situatie stabila. Cercetarile pentru identificarea victimelor continua dar, date fiind conditiile, sunt deosebit de complexe. Premierul Valls m-a asigurat ca autoritatile franceze inteleg dramatismul acestei situatii si fac tot ce le sta in putere pentru a clarifica situatia celor doi cetateni romani", a scris Ciolos, duminica dimineata, pe contul sau de Facebook.
Un minor roman, declarat disparut in urma atentatului de la Nisa, a fost identificat intr-un spital din orasul francez, a anuntat, sambata, Ministerul Afacerilor Externe. 'In ceea ce priveste situatia minorului internat intr-un spital de pediatrie din Nisa, acesta a fost identificat cu ajutorul rudelor sosite din Romania ca fiind cetatean roman', a informat sursa citata.
Potrivit MAE, verificarile cu privire la situatia celorlalti doi cetateni romani dati disparuti, parintii minorului, continua.
AGERPRES

manuel valls
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005663 (s)