News Flash:

Scapa de problema calcaielor crapate cu doar 5 lei

14 Ianuarie 2018
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
tratament calcaie crapate

Calcaiele aspre si crapate constituie o problema frecvent intalnita. Pentru multe persoane, aceasta reprezinta o problema pur cosmetica, insa prin neglijarea ei se poate ajunge la lucruri mult mai grave. Prin adancirea fisurilor, pielea incepe sa sangereze si disconfortul se transforma in durere.
Simptomele calcaielor crapate:

pielea calcaielor devine galbuie sau se inchide din ce in ce mai mult la culoare

ingrosarea pielii pe marginile calcaielor;

durere in timp ce pasiti

pete rosiatice si cu aspect solzos pe calcaie;

senzatie de mancarime

sangerari

piele aspra si descuamata.

 

Aceste probleme se pot remedia in mod natural, foate ieftin si foarte usor folosind bicarbonatul de sodiu. Acest ingredient pe care il avem mai toti in bucatarie are proprietati antiseptice puternice, care trateaza infectiile picioarelor si reduce duritatea apei, creand un mediu perfect pentru inmuierea acestora. Bicarbonatul de sodiu amelioreaza si chiar trateaza anumite probleme ale pielii. Il puteti folosi in mod regulat. Iata cum trebuie sa procedati:

Aveti nevoie de: 3 linguri bicarbonat de sodiu, 4 litri de apa. Se adauga bicarbonatul de sodiu in apa fierbinte pentru a se dizolva si se inmoaie picioarele in solutie timp de 20 de minute. Dupa aceea cand picioarele sunt inmuiate bine se exfoliaza cu o piatra ponce.

Se clatesc bine cu apa calduta si se sterg bine pana se usuca. Aplicati apoi o crema hranitoare, vaselina sau crema de picioare si incaltati sosete de bumbac. Este recomandat sa faceti acest procedeu inainte de culcare si sa dormiti cu sosetele peste noapte.

Veti observa primele efecte dupa primul tratament. Faceti asta timp de o saptamana apoi faceti pauza o zi si mai repetati inca o saptamana. Se repeta acest tratament de trei ori, iar picioarele vor arata fine si matasoase la atingere. Acesta este un articol pur informativ. Nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medical profesional.

Scapa de problema calcaielor crapate cu doar 5 lei!

Nu putine sunt persoanele care merg la cumparaturi de sandale ori pantofi, dar le este jena sa probeze incaltarile respective pentru a nu scoate la iveala calcaiele crapate.

Dupa cateva luni in care am purtat incaltari groase si sosete, este timpul sa lasam picioarele sa respire in ceva mai comod, dar inainte de asta trebuie sa avem grija ca talpile noastre sa nu ne faca de ras. Piele ingrosata si aspra, uneori chiar crapata, ne da batai de cap nu doar din pricina aspetului inestetic, ci si din cauza faptului ca, mergand astfel la plaja, riscul de a lua anumite bacterii ori virusi de pe nisipul aspru este mult mai mare.

Cu toate ca pielea ingrosata poate fi inlaturata usor cu ajutorul unei pile speciale, mai groasa, asta nu inseamna ca vom rezolva problema calcaielor crapate, ba dimpotriva, nu vom face altceva decat sa crestem sensibilitatea pielii in zona respectiva.


sangerari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005376 (s)