News Flash:

SCANDAL INTRE OLGUTA VASILESCU SI GABRIELA CRISTEA! Mesaj dur: ”Te rog frumos sa nu ne mai faci prosti...“

7 Septembrie 2017
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
cristea
Dupa ce Lia Olguta Vasilescu a declarat marti ca "nimeni din Romania" nu contribuie pentru indemnizatia de crestere a copilului, mentionand ca statul a optat sa plafoneze aceasta indemnizatie la 1.800 de euro, desi ar fi putut sa o elimine complet, Gabriela Cristea i-a transmis un mesaj public.
“Draga Olguta, te rog frumos sa nu ne ma faci prosti pe fata. Noi te respectam, asteptam si de la tine respect. In Germania TOATE mamele primesc 1800 euro, indiferent daca au cotizat sau nu la stat si dupa 45 de zile de la nastere au voie sa lucreze 4 ore/ zi sau pot lucra de acasa. In Romania daca ai venituri, iti iei adio de la indemnizatia de cresterea copilului. Si daca tot vorbim despre Germania, acolo alocatia pentru copil nu este 18 euro/luna, ca in Romania. Asa ca draga mea, hai sa nu mai luam din Germania doar ce ne convine. Si inca ceva: nu se intreaba nimeni cum sta Germania cu natalitatea si cum sta Romania cu natalitatea”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.
Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor deveni parinti pe 11 octombrie, cand prezentatoarea TV va aduce pe lume o fetita.Vedeta a precizat ca va naste prin cezariana, asa cum a sfatuit-o medicul. "Avem o pozica mica, a stat o singura data la poze, la ecografie. Este misterioasa, s-a intors, sta cu capul in jos si nu se mai poate. Trebuie sa nasc prin cezariana, am recomandare din partea medicului", a spus Gabriela Cristea.sursa: Cancan.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007143 (s)