News Flash:

Scandal cu focuri de arma la Zilele Sacalazului

5 Octombrie 2015
1320 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2
Scandal in toata regula, sambata seara, la manifestarile organizate pentru sarbatorirea Zilelor Sacalazului. Politistii au fost nevoiti sa faca uz de arma pentru a-i desparti pe 13 timiseni si valceni care s-au batut ca-n codru de fata cu toata lumea. Un barbat a ajuns la spital, iar alti 12 in arest.

Batausii, 10 din Valcea si trei din Carpinis, au mers la Zilele Sacalazului sa faca bani. Aveau mai multe masinute si tiribombe montate acolo, spun politistii, iar acesta se pare ca este si motivul de la care a pornit scandalul. S-au certat din cauza concurentei si a banilor, iar de la cuvinte grele nu a mai fost decat un pas pana la incaierare, scrie tion.ro.
Cei 13 au inceput sa se loveasca cu pumnii si cu picioarele, iar unul dintre ei, un barbat de 44 de ani din Carpinis, a cazut lat. Batausii nu s-au oprit insa si au fost despartiti abia dupa ce politistii de la Sectia 2 Rurala Sacalaz au folosit armamentul din dotare si au tras un foc in plan vertical. Barbatul ranit a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital, iar ceilalti au ajuns in arest.
„In fapt, la data de 03 octombrie a.c., in jurul orei 22.20, pe raza localitatii Sacalaz ar fi avut loc o altercatie intre mai multe persoane, in urma careia un barbat de 44 de ani a necesitat ingrijiri medicale. Pentru aplanarea conflictului, unul dintre politisti a executat, dupa efectuarea somatiilor legale, un foc de avertisment in plan vertical”, povestesc cei de la IPJ Timis.
Toti scandalagiii, cu varste cuprinse intre 19 si 40 de ani, s-au ales cu dosar penal pentru incaierare si tulburarea ordinii si linistii publice. 12 dintre ei au fost retinuti pentru 24 de ore, iar al treisprezecelea, cel ranit, primeste ingrijiri medicale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005974 (s)