News Flash:

SOCANT! Un profesor filma eleve pe ascuns in toaleta unei scoli din Bucuresti. A fost declansata o ancheta

2 Octombrie 2015
1768 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin cimpeanu
O ancheta disciplinara a inceput, vineri, la Scoala nr. 164 din Bucuresti, in cazul profesorului de sport acuzat ca ar fi fotografiat eleve la toaleta, declara ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, potrivit caruia concluziile cercetarii vor fi anuntate saptamana viitoare.
Sorin Cimpeanu a declarat, la Alba Iulia, raspunzand unei intrebari, ca Ministerul Educatiei a dispus, vineri dimineata, ca o echipa speciala sa faca o cercetare disciplinara la Scoala nr. 164 din Bucuresti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Inca din aceasta dimineata, de la ora 8.00, la scoala 164 din Bucuresti, din Sectorul 6, se afla o echipa care realizeaza cercetarea disciplinara, vom avea rezultate preliminarii la nivelul acestei zile si saptamana viitoare, la inceput, vom avea si concluzia colegilor care efectueaza cercetarea disciplinara. In paralel, este foarte bine ca se deruleaza, dincolo de aria de competente a Ministerului Educatiei, si o cercetare pe linie penala pe baza unei sesizari la Politia Municipiului Bucuresti”, a declarat Cimpeanu.
Intrebat daca nu ar trebui sa existe o mai mare atentie in selectia cadrelor didactice astfel incat sa nu se mai intample incidente precum cel de la scoala respectiva, ministrul Educatiei a raspuns ca ministerul pe care il conduce a avut "interventii ferme” in astfel de cazuri.
"Evident ca este necesara o atentie mai mare. Imi pare rau ca uneori se uita interventiile ferme din ultima perioada in fiecare caz in parte. Se uita initiativele sistemice pe care le avem pentru asigurarea disciplinei in scoli, pentru eliminarea actelor de violenta si a altor acte de natura celor mentionate", a raspuns Campeanu.
Ministrul Educatiei a participat, vineri, la festivitatile de deschidere a noului an universitar la Universitatea "1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.
Profesorul de sport este suspectat ca fotografia eleve de clasa a II-a in baia unitatii de invatamant, Inspectoratul Scolar Bucuresti dispunand ca in locul acestuia sa intre la ore un alt cadru didactic.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006314 (s)