News Flash:

Sanitas picheteaza Ministerul Sanatatii

22 Noiembrie 2016
973 Vizualizari | 0 Comentarii
sanitas
Aproximativ 150 de reprezentanti ai Federatiei Sanitas din mai multe judete picheteaza, marti, sediul Ministerului Sanatatii, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, anuntand ca negocierile privind Contractul Colectiv de Munca vor incepe imediat. UPDATE Vlad Voiculescu, a declarat, dupa discutiile purtate cu liderii Sanitas, ca potrivit legii nu are voie sa inceapa negocierile inainte de aprobarea bugetului.
"Solicitam renegocierea conditiilor de munca, vrem conditii mai bune de munca pentru personalul TESA si de asemenea vrem actualizarea veniturilor. Vrem un plus de 15% care nu inseamna practic o majorare, ci o actualizare a veniturilor. Vrem sa vedem ca guvernantii respecta munca noastra si ne respecta si pe noi", a declarat, pentru MEDIAFAX, o protestatara.
Sindicalistii au anuntat ca vor mai picheta sediul Ministerului Sanatatii pe 29 noiembrie precum si in 6 decembrie, intre orele 11.00- 13.00.
"In continuare timpul petrecut suplimentar la munca nu este platit, orele suplimentare nu se remunereaza. Vedem din partea managerilor guvernamentali, a Ministerului Sanatatii o lipsa de interes foarte mare pentru nevoile noastre", a mai spus un protestatar.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006252 (s)