News Flash:

SOCANT! Ce spune Liviu Dragnea despre Iohannis

22 Noiembrie 2016
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea
Dupa ce-a fost victima perceptiei publice ca isi doreste toata puterea din Romania, PSD a inceput sa arunce cartoful fierbinte in bratele presedintelui Klaus Iohannis.


Unul dintre principalele capete de atac impotriva PSD, la alegerile prezidentiale pierdute in 2014, a fost indemnul pe care PNL l-a adresat romanilor sa nu lase intreaga putere politica pe mana social-democratilor. PSD a fost zugravit de adversarii politici ca fiind "partidul-stat" care vrea doar pentru el toata puterea in Romania. Liberalii au sustinut in permanenta ca este periculos ca toata puterea (presedintele Romaniei, Guvernul si Parlamentul) sa ajunga pe mana unui singur partid.


La mijlocul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din aceasta iarna, PSD face aceleasi acuzatii la adresa presedintelui Klaus Iohannis.


"Facem un scenariu: reuseste Iohannis sa puna Guvernul lui, inseamna ca va avea si Parlamentul lui. Si atunci Parlament, Guvern, SRI, SIE, STS, SPP, doi s-un sfert, procurorii numiti, nu credeti ca atata putere, de fapt toata puterea din Romania concentrata in mana unui singur om, este foarte periculos? Nici Basescu nu a avut toata puterea", a declarat Liviu Dragnea la Romania TV.


"De la Ceausescu e primul care ar vrea sa aiba absolut toata puterea din Romania. Asa ceva nu e permis nicaieri in lume. Un echilibru al puterii e obligatoriu, altfel se ajunge la niste derapaje de care nu mai scapam", a mai spus presedintele PSD.

psd iohannis liviu dragnea ceausescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005171 (s)