News Flash:

Un nou caz cutremurator in Timisoara. Barbat gasit cu gatul taiat in casa!

22 Noiembrie 2016
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
crima la timis
Descoperire socanta pentru un barbat de 46 de ani, la Timisoara. El si-a gasit tatal cu gatul taiat in propria casa atunci cand a mers sa il viziteze. Batranul zacea mort in dormitor.
Descoperirea a fost facuta in acest weekend, sambata la pranz, pe raza Sectiei 4 Politie Timisoara. Barbatul de 46 de ani a mers in vizita la tatal sau, iar cand a intrat in locuinta acestuia, l-a gasit mort. Batranul, in varsta de 79 de ani zacea pe jos in dormitor cu gatul taiat si un cutit in mana. Fiul sau a cerut imediat ajutor, iar criminalistii si politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale s-au deplasat de urgenta la fata locului, scrie tion.ro.
Oamenii legii au demarat o ancheta si au examinat cu atentie cadavrul pentru a isi da seama daca este vorba despre o crima. Trupul batranului nu prezenta alte urme de violenta, iar anchetatorii au stabilit ca in acest caz este vorba despre o sinucidere.
Reprezentantii IPJ Timis povestesc ca barbatul nu a lasat insa nici un bilet in urma sa pentru a putea fi stabilit cu exactitate motivul pentru care si-a luat viata.

descoperire socanta descoperirea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005733 (s)