News Flash:

Alexandru Arsinel, in lacrimi dupa Stela Popescu si Cristina Stamate. Marturisiri emotionante

28 Noiembrie 2017
951 Vizualizari | 0 Comentarii
alexandru arsinel 2

Indragitul actor a vorbit despre relatiile sale cu Stela Popescu si Cristiana Stamate, doua colege de breasla atat de apropiate lui. Cristina Stamate s-a stins a doua zi dupa ce Stela Popescu a fost condusa pe ultimul drum.

”E o seara trista. Imi amintesc de aceste doua mari artiste, colege minunate, ele dadeau un mare ajutor marelui public, prin insasi menirea teatrului, reprezinta oful cetateanului, durerea lui” a spus Alexandru Arsinel.

Actorul a povestit ca suferinta Cristinei Stamate l-a luat prin surprindere

”Nici nu am stiut, Cristina s-a pensionat. Ea deschidea spectacole, le dadea ritmul, nuanta. M-am intalnit cu ea la un moment dat si imi zice ca a scapat. Doctorul a avut inima mea in mana” a rememorat actorul.

Actorul a vorbit si de propria suferinta, boala de rinichi care il chinuie de o jumatate de veac si a explicat ce s-a intamplat dupa ce transplant.

”Boala asta am avut-o de pe la 25, 26 de ani. N-as mai vrea sa vorbesc. Cert este ca profesorul Lucan cu echipa lui m-au salvat. A doua zi am aflat ca eram atacat, ca am furat… Pomeneau de o fata care murise, dar ea murise cu un an inainte. In fruntea celor care ma aparau era Cristina. Era de-o camaraderie extraordinara (…) O fata minunata, care n-a fost suficient de fericita in viata” a mai spus Alexandru Arsinel, la Antena3.

Cand si unde va fi inmormantata actrita Cristina Stamate?

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului "Constantin Tanase", a declarat, luni, pentru AGERPRES, ca sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Cristina Stamate va fi depus in foaierul teatrului cel mai probabil marti, urmand sa fie inmormantata miercuri la Bellu. 

"Cel mai probabil maine va fi adusa la noi. Noi ne-am pregatit, dar sunt celelalte operatiuni pe care nu le rezolvam noi, le rezolva familia, rudele, prietenii, cu scoaterea ei, cu aducerea ei, toate astea. Noi ne-am interesat de mormant, ne-am interesat de cateva lucruri esentiale, dar in rest familia se ocupa", a spus Alexandru Arsinel.  El a precizat ca actrita va fi inmormantata la Bellu. "Va fi inmormantata miercuri la Bellu, probabil", a precizat Arsinel.  Actrita Cristina Stamate a murit luni dimineata, la varsta de 71 de ani. Cristina Stamate a murit. Actrita s-a stins din viata luni la Spitalul Floreasca la varsta de 71 de ani. Alexandru Arsinel a venit cu o prima reactie, dupa moartea regretatei artiste.

”Evenimentele dramatice continua. Continuam sa fim indurerati. Loviturile au venit una dupa alta, doar publicul ne poate scoate din starea asta. M-am saturat si vreau sa il rog pe Dumnezeu sa se opreasca pentru ca nu mai suportam. Cristina a fost o mare actrita, am realizat impreuna un musical de mare succes.”, a spus Alexandru Arsinel la Antena 3. Acesta a adaugat ca actrita Cristina Stamate era o mare sufletista. ”A fost o mare sufletista pentru toti colegii si o partenera exagerat de corecta si cinstita pe scena”, a mai adaugat Arsinel. .


cristinei stamate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006170 (s)