News Flash:

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir confirma: 3.000 de euro ziua de filaj la SRI

3 Iunie 2018
668 Vizualizari | 0 Comentarii
sri2

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir confrma, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca o zi de filaj la Serviciul Roman de Informatii (SRI) costa aproximativ 3.000 de euro, precizand ca au fost cheltuite sume uriase pentru ca romanii sa fie urmariti.
Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, distribuie un articol al jurnalistului Razvan Savaliuc, in care acesta precizeaza ca, in ultimii 12 ani, peste 6 milioane de romani, respectiv toata populatia activa aflata in campul muncii, au fost ascultati, fiind cheltuite zeci de miliarde de euro pe interceptarile si filajele SRI si, tot in articol, prezinta un document emis de DNA Oradea, din 2014, in care se arata ca, intr-un dosar, ponderea cea mai mare a cheltuielilor judiciare o reprezinta cele efectuate cu supravegherile operative care, potrivit Serviciului Roman de Informatii, sunt de pana la 3.000 de euro/zi.

"3000 de euro ziua de filaj la SRI. Va confirm ca cifra este reala. Aici sunt banii dumneavoastra!!! Intr-o zi vom intelege cu totii de ce nu avem nici autostrazi, nici spitale, dar avem “intelligence” de dam pe afara. Sume uriase au fost cheltuite pentru a-i urmari pe romani. De aceea, pe langa raspunderea penala, Coldea, Kovesi si ceilalti mafioti care conduc statul paralel vor trebui sa plateasca sumele cheltuite in interes personal. Va trebui sa recuperam de la ei si de la neamurile lor toate milioanele astea aruncate pe apa sambetei. Pana la ultimul cent!", a scris, duminica, Daniel Dragomir, pe Facebook.

Daniel Dragomir a fost ofiter al Serviciului Roman de Informatii, el declarand, intr-un interviu pentru Gandul ca, ani de zile, a stat in acelasi birou cu Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI. Dragomir a demisionat din SRI in anul 2013.
Urmare a dezvaluirilor sale despre implicarea Serviciului in Justitie, politica si media, in Comisia de Control SRI din Parlament au avut loc audieri, incepand cu luna octombrie 2017.

Fostul ofiter SRI este cercetat in “Black Cube”, dosar in care este suspectat ca ar fi intermediat legatura intre cei care voiau sa afle informatii despre Laura Codruta Kovesi si angajatii firmei. El a acuzat ca procurorii tergiverseaza dosarul, in loc sa il trimita in judecata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0848 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030591 (s)