News Flash:

REVOLTA la Timisoara! Iubitorii de animale protesteaza impotriva eutanasierii cainilor fara stapan

26 Februarie 2016
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
padoc timis
Aproximativ 90 de persoane, multe dintre ele insotite de caini, au protestat, miercuri seara, in fata Primariei Timisoara, cerand oprirea eutanasierii cainilor fara stapan aflati in adapostul firmei de ecarisaj din oras, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cele circa 90 de persoane s-au adunat in jurul orei 20.00 in fata Primariei Timisoara, multe dintre ele fiind insotite de caini.

Protestatarii au scandat "Nu eutanasierii”.
O tanara protestatara a declarat ca a venit la protest pentru "dreptul la viata pe care il are orice fiinta, fie om sau caine”. Aceasta a spus ca are acasa cinci caini, ultimul fiind adoptat zilele trecute, dupa ce a aflat din presa despre reinceperea programului de eutanasiere.
O alta protestatara a afirmat ca i se pare inadmisibil ca un oras ca Timisoara sa nu isi permita sa adaposteasca si sa dea de mincare cainilor fara stapan.
Protestul s-a incheiat dupa aproximativ o ora, fara incidente.
In 17 februarie, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a semnat un document intern prin care cainii din adapostul firmei de ecarisaj din oras care nu sunt revendicati in termen de 14 zile vor fi eutanasiati. La randul lor, asociatiile de protectie a animalelor au sustinut ca hotararea este ilegala. La o zi dupa ce presa a publicat informatia legata de documentul semnat de primar, aproximativ 370 din cei 580 de caini aflati in adapostul firmei de ecarisaj din Timisoara au fost adoptati, majoritatea la distanta.
 

primariei timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005890 (s)