News Flash:

Cum se schiaza in acest moment in Poiana Brasov

30 Decembrie 2013
1390 Vizualizari | 0 Comentarii
În Poiana Braşov se poate schia, în prezent, pe cinci pârtii amenajate cu zăpadă artificială, a declarat pentru AGERPRES, administratorul Domeniului schiabil din staţiune, Dorin Drăgoi.

Acesta a precizat că este vorba de pârtiile Bradul, Sulinar, Stadion, Drumul Roşu şi Lupului şi că pentru transportul pe cablu sunt în funcţiune telecabinele Capra Neagră şi Kanzel, telegondola Postăvarul, telescaunul Ruia şi teleschiurile Bradul şi Stadion.

'Din păcate nu a mai nins în ultima perioadă. Pârtiile sunt amenajate doar cu zăpadă artificială şi sperăm ca, în următoarea perioadă, temperaturile să mai scadă pentru ca aceasta să nu se topească', a spus Drăgoi. 

Şi la Predeal se schiază deocamdată pe pârtia Clăbucet, dar există pericolul ca zăpada artificială care mai există pe pârtie să se topească dacă, în următoarele două zile temperaturile vor fi la fel de ridicate, a precizat pentru AGERPRES, Rodica Lazăr de la primăria Predeal.

Cu toate acestea primăria Braşov deschide oficial luni, în Poiana Braşov, pe pârtia Bradul, sezonul de iarnă 2013-2014.

Evenimentul începe la ora 17.00 cu un concurs demonstrativ de slalom paralel şi continuă cu concertele susţinute de Miki, F.Charm şi Matteo. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006915 (s)