News Flash:

Care sunt cele mai citite stiri din 2013

30 Decembrie 2013
1374 Vizualizari | 0 Comentarii
Alegerea noului Papă, naşterea bebeluşui regal, decesele care au marcat lumea întreagă sunt doar câteva dintre cele mai importante evenimente ale anului 2013. mediafax.ro face o retrospectivă a celor mai importante momente ale anului ce se încheie, atât pe plan intern, cât şi internaţional. 

POLITIC

Acordul de coabitare dintre preşedinte şi premier, scandalurile din cadrul USL, proiectul de regionalizare, aderarea la Schengen au fost principalele subiecte pe scena politică.

ECONOMIC

Black Friday, programul Prima Casă, construcţia de noi mall-uri şi autostrăzi au fost cele mai citite subiecte economice în acest an.

SOCIAL

Tragedia din Muntenegru, în care şi-au pierdut viaţa 18 români, examenul de Bacalaureat, inaugurarea podului Calafat-Vidin, dar şi taxa auto şi noua legislaţie rutieră au fost cele mai importante ştiri din domeniul social.

EXTERNE

Coreea de Nord a fost un subiect ce a captat atenţia jurnaliştilor din întreaga lume în 2013, iar inundaţiile din Europa au afectat mii de oameni. Alegerea noului Papă şi accidentul feroviar din Spania, în care 77 de oameni au murit şi 143 au fost răniţi, au fost alte subiecte de interes.

SPORT

Cele mai citite ştiri din sport: condamnarea lui Gigi Becali la închisoare, alegerea lui Gino Iorgulescu în fucţia de preşedinte al LPF, calificarea Stelei la barajul pentru Campionatul Mondial din 2014.

LIFE

Venirea pe lume a ”bebeluşului regal” a fost considerat cel mai important eveniment monden al anului.

 

CULTURĂ-MEDIA

Alexandra Raluca Drăgoi a devenit primul fotograf român câştigător la Sony World Photography Awards. Expoziţia ”The Human Body” de la Muzeul Antipa a stârnit numeroase controverse, iar moartea oamenilor de cultură din România şi din întreaga lume a întristat.

ŞTIINŢĂ-SĂNĂTATE

Descoperirea unei noi părţi a corpului uman, identificarea celui mai rece punct de pe Terra, dar şi imaginile publicate de NASA din spaţiu au stârnit interesul pasionaţilor de ştiinţă în acest an.

www.mediafax.ro 

 

politic economic black friday externe sport
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007030 (s)