Ingrediente:
-150 g stafide
-1 pachet foi de placinta
-esenta de rom (pentru hidratat stafidele)
-7 oua mari
-1 cana (250 ml) rasa cu zahar
-1 kg de iaurt gras
-ulei pentru uns foile (aproximativ 100 ml)
-un praf de sare
-1-2 linguri cu gris
-2 lingurite cu coaja de lamaie
Mod de preparare:
Spargem ouale intr-un castron incapator si le mixam cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam grisul, coaja de lamaie si iaurtul si le amestecam bine.
Tapetam o tava (35x25x6 cm) cu hartie de copt si asezam jumatate din foile de placinta unse intre ele cu ulei.
Turnam compozitia de oua si iaurt, presaram stafidele hidratate in rom si acoperim cu celelalte foi unse si ele cu ulei.
Dam tava la cuptorul incins la 180 de grade pentru 35-45 minute, pana ce se rumeneste usor. Cand este gata, am scoatem tava din cuptor ,o acoperim cu un prosop curat , usor umezit si o lasam sa se raceasca.
Pofta buna!
© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004745 (s)
Comentarii (0)