News Flash:

Resitenii s-au inghesuit la ghisee pentru plata impozitelor

9 Ianuarie 2014
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
Reşiţenii s-au înghesuit, miercuri, la ghişeele Direcţiei impozite şi taxe pentru a-şi plăti dările către bugetul local. 
Fie că au avut amenzi, fie alte taxe de plătit, reşiţenii s-au aşezat la coadă din prima zi când s-au putut face plăţi. Pentru a face faţă numărului mare de contribuabili, conducerea Direcţiei impozite şi taxe a deschis toate ghişeele aflate la cele două corpuri ale Primăriei Reşiţa, cel din centrul municipiului şi cel din cartierul Lunca Bârzavei. Cei mai conştiincioşi dintre contribuabilii reşiţeni au fost, ca de fiecare dată, vârstnicii, pentru care plata taxelor şi impozitelor o reprezintă prioritatea la început de an. 

Persoanele care achită integral impozitul aferent anului 2014, până în 31 martie, vor beneficia de o bonificaţie de 10%. Impozitele şi taxele se pot plăti şi online.

Casieriile Direcţiei de taxe şi impozite sunt deschise de luni până vineri, între orele 08:00-15:30. Miercuri, în corpul II al Primăriei, programul este prelungit până la ora 17:30, iar joi vor fi deschise casieriile aflate în corpul IV, de pe Bulevardul Republicii numărul 18, tot până la ora 17:30. De asemenea, vineri, reşiţenii pot plăti contribuţiile la stat între orele 08:00-13:30, la casieriile din cele două corpuri ale Primăriei. AGERPRES

bulevardul republicii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1044 (s) | 33 queries | Mysql time :0.035159 (s)