News Flash:

Replica neasteptata a lui Bendeac pentru Stela Popescu: "O jumatate din cariera a stat langa un submediocru fiert pe bani"

28 Octombrie 2017
1465 Vizualizari | 0 Comentarii
replica lui bendeac dupa ce stela popescu a spus orice prost face d astea 257623
Nepotrivire de generatii? Artista cu state vechi de plata in ale umorului, Stela Popescu se pare ca nu gusta prea mult glumele generatiilor mai tinere.

Intr-un interviu acordat la DC News Live, marea actrita, a declarat: "Mie nu imi place Mihai Bendeac deloc, desi il socotesc un baiat foarte talentat. Nu-mi place drumul acesta pe care l-a luat. Orice prost de pe strada poate sa faca de-astea, nu un artist, desi am auzit ca a fost un student eminent la teatru. Nu stiu cum sa va spun, nu e chiar sa placa la toata lumea".

Mihai Bendeac a reactionat imediat, servindu-i una calda si una rece, marii doamne a scenei romanesti de comedie.

El spune ca Stela Popescu este al treilea artist de revista al Romaniei, lasand la o parte "ca, o jumatate din cariera, a ales sa o petreaca alaturi de un submediocru fiert pe bani".

Iata mesajul integral postat de Bendeac pe contul sau de Facebook.

"Lasand la o parte faptul ca, o jumatate din cariera, a ales sa o petreaca alaturi de un submediocru fiert pe bani, o invit sa aleaga pe "oricine" de pe strada care sa joace in teatru Richard al III-lea si, in TV, sa scrie/joace/realizeze 1.200 de momente dintre care imi permit sa spun ca, ba, p..a mea, macar 30%!chiar ok. :) Respect etern Doamna Stela! #dropthemike"

stela popescu mihai bendeac reactionat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005090 (s)