News Flash:

Replica lui Ciolos la ironiile lui Liviu Dragnea

20 Septembrie 2016
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos
Premierul Dacian Ciolos a afirmat luni ca nu stie si nici nu doreste sa vorbeasca acea limba romana a demagogiei, populismului sau una pe placul clientelei politice, el aratand ca limba romana pe care o vorbeste este una directa, clara si ca spune "lucrurilor pe nume". 

"Domnul Dragnea imi spune ca nu intelege romana pe care o vorbesc. Nu stiu, probabil. Eu nu vorbesc si nici nu vreau sa invat limba romana a demagogiei, a populismului, a spune lucruri doar de dragul de a da bine. Mi-ati cerut cifre, am venit si v-am adus cifre. Dincolo de cifre, v-am mai spus si ce am facut noi fara sa ne arogam rezultatele acestea care vin din masurile ce au fost luate nu doar in ultimii doi ani, ci de prin 2009, 2010 incoace.

Si v-am spus ce am facut noi pentru ca aceste cifre sa nu ramana doar cifre. Sigur, spuneati ca aceasta crestere economica nu se vede in buzunarele oamenilor. Poate nu se vede inca in buzunarele oamenilor, chiar daca va spuneam de o crestere aveniturilor cu 12%. (...) Dar poate problema este ca aceasta crestere nu s-a vazut nici in buzunarele clientelei politice si probabil ca asta afecteaza mai mult. Si limba aceasta romana probabil ca nu o stiu si nici nu vreau sa o invat. Limba romana pe care o vorbesc este una directa, clara, a spune lucrurilor pe nume", a declarat premierul, in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului. 

dragnea cifre veniturilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006431 (s)