News Flash:

Avertizare ANM pentru mai multe judete

19 Septembrie 2016
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
ploaie1 1
ANM a emis o informare meteo valabila pana marti seara, dar si Cod Portocaliu de ploi in aceasta dimineata. 

Pana pe 20 septembrie, la ora 18:00, in toata tara va fi instabilitate atmosferica, ploi moderate cantitativ, racire accentuata. 

”In intervalul mentionat, vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si izolat grindina. Astfel de fenomene se vor semnala in seara zilei de duminica, 18 septembrie si pe parcursul noptii de duminica spre luni (18/19 septembrie) in zonele montane si local in regiunile sudice, sud-estice si centrale, apoi in cea mai mare parte a tarii. Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp si izolat 40...50 l/mp, cu precadere la deal si la munte, precum si in partea de est a teritoriului. Temperaturile vor scadea accentuat in toate regiunile, astfel ca pe parcursul zilei de marti, 20 septembrie, vremea va deveni rece pentru aceasta data in toata tara”, a informat ANM. 
In plus, in aceasta dimineata meteorologii au emis Cod Portocaliu. Vizat este judetul Constanta pana la ora 07:40. Mai exact: Constanta, Eforie, Murfatlar, Navodari, Ovidiu, Techirghiol, Agigea, Baraganu, Cumpana, Lumina, Poarta Alba, Topraisar, Valu lui Traian. Aici se semnaleaza, sub Cod Portocaliu, frecvente descarcari electrice, averse din care se vor totaliza peste 35 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii. 

anm cod portocaliu judetul constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004754 (s)