News Flash:

Alina Gorghiu a fost chemata in INSTANTA

20 Septembrie 2016
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
Prieteni buni in USL, Alina Gorghiu, co-presedinte al PNL si fostul premier, Victor Ponta au ajuns sa se atace aproape in fiecare zi. Liberala a declarat luni ca fostul sau coleg de alianta a dorit sa o cheme ca martor intr-unul din dosarele sale, dar ca instanta nu a considerat utila interventia ei.

Aceasta a recunoscut in schimb ca in luna octombrie va trebui sa se prezinte in instanta „la apelul domnului Vlasov, care a fost achitat pe fond pe initiativa cu Registrul Comertului. Deci, nu am niciun fel de angoasa din punctul acesta de vedere”.

Alina Gorghiu a mai fost audiata o data in acest dosar, la Curtea de Apel Bucuresti. Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost trimis in judecata pentru ca ar fi dat mita unui parlamentar care ar fi trebuit sa promoveze un proiect potrivit caruia  Registrul Comertului trebuia sa treaca de la Ministerul Justitiei la Camera de Comert.

In dosarul trimis intocmit de procurori apare informatia conform careia initiatorii proiectului vizat de anchetatori au fost: deputatul Aurel Vainer, deputatul Alina Gorghiu, senatorul Klarik Laslo-Attila, deputatul Attila Marko, deputatul Mircea Grosaru si deputatul Florin Iordache.

„Inteleg ca a vrut domnul Ponta sa ma cheme ca martor, numai ca, inteleg, s-a considerat ca nu e cazul. Trecand de jocurile politice ieftine pe care domnia sa sau altii le fac, cred ca ar trebui sa fim mult mai seriosi cand vorbim despre justitie in spatiul public. PSD isi rupe hainele de pe el si creste electoral de fiecare data cand mai cheama pe cineva la DNA. Ceea ce e o problema. Ne creeaza o problema pentru ca toata aceasta campanie de victimizare a PSD distruge intr-un fel credibilitatea in justitie.  Am explicat de cand a invocat domnul Ponta prima data in Senatul Romaniei, incercand sa il scape pe domnul Sova de belea ca as avea o legatura cu cauza. Sunt toate documente publice, le aveti de la Baroul Bucuresti. Le aveti din declaratiile mele de interese. Nu eram avocat in acea firma la acel moment, dar ca sa vedeti diferenta dintre mine si PSD, daca o instanta din Romania considera ca este nevoie sa dau explicatii in dosarul domnului Ponta, cu mare placere ma voi duce sa ma prezint si sa spun punctul meu de vedere”, a precizat Gorghiu, la finalul BPN al PNL.

Intrebarea este daca si in luna octombrie va merge cu aceeasi placere in instanta sa dea explicatii in cazul Vlasov.
Articol preluat de pe bugetul.ro 

vlasov alina gorghiu aurel vainer klarik laslo attila attila marko
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005926 (s)