News Flash:

Reimaginarea Fantanii „Punctele Cardinale” ca insula de biodiversitate

3 Iunie 2022
336 Vizualizari | 0 Comentarii
Punctele Cardinale

Gradina Urbana UVT a gazduit lansarea proiectului comun, initiat de Primaria Municipiului Timisoara, Aquatim si studentii Universitatii de Vest: reimaginarea Fantanii „Punctele Cardinale” ca insula de biodiversitate.

Saptamana Verde Europeana la UVT este in 2022 la cea de-a cincea editie, evenimentul UVT fiind selectat de Comisia Europeana ca eveniment partener al Saptamanii Verzi Europene, un program european care are loc la nivel international in perioada 30 mai – 5 iunie 2022.

Proiectul Reimaginarea Fantanii „Punctele Cardinale” ca insula de biodiversitate face parte din viziunea globala propusa in calendarul din Saptamana Verde Europeana la UVT si a fost propus de catre Aquatim SA, ca detinator al drepturilor de utilizare a Fantanii „Punctele Cardinale”. UVT a raspuns ideilor initiale prin organizarea unei abordari sistemice a procesului de generare a optiunilor pentru proiectul creativ al Fantanii „Punctele Cardinale”. Axul central al proiectului consta in colaborarea dintre cadrele didactice si studentii apartinand de cele trei facultati ale UVT (Facultatea de Arte si Design, de Chimie, Biologie, Geografie si Facultatea de Sociologie si Psihologie), cu participarea Centrului de Transfer Tehnologic si Inovare al UVT din structura ICAM. In acest mod, studentii sunt parte activa a unui proiect prin care UVT isi propune sa contribuie la cresterea starii de bine in comunitate, ideile creative propuse de acestia pentru reimaginarea Fantanii „Punctele Cardinale” fiind deopotriva estetice si functionale, in spiritul Noului Bauhaus European.

Votarea celei mai bune idei creative propusa de catre studenti, vizand reimaginarea Fantanii „Punctele Cardinale”, se poate face pana in 31 octombrie 2022..


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005456 (s)