News Flash:

Reguli de care trebuie sa tii cont cand coci prajituri

9 Februarie 2017
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
prajitura de post
Sa coci prajituri este o adevarata stiinta. Tine cont de anumite reguli pentru a obtine rezultate delicioase si fragede.
1. Nu topi untul in cuptorul cu microunde. Cel mai sanatos este sa-l topesti punand deasupra lui un pahar fierbinte. In 2 minute, untul devine moale.
2. Atunci cand vrei sa umpli o punga cu crema pentru a decora o prajitura, asaz-o intr-un pahar, e mai sigur.
3. Daca vrei sa obtii o prajitura bogata, densa, ca textura, foloseste unt, nu ulei. 
4. Daca ai pregatit prea mult aluat, congeleaza-l pentru data viitoare.
5. Nu te limita doar la unt si ulei. Foloseste avocado, daca vrei un continut redus de calorii.
6. Nu depozita intr-o cutie biscuitii sau fursecurile pe care le-ai copt fara sa adaugi si o felie de mar sau de paine. Asa acestea nu se vor usca si intari.
7. Daca ti s-a ars o briosa, nu o arunca, curata-i marginile pe o razatoare.
8. Daca nu ai un sucitor in casa, o sticla goala de vin este perfecta pentru a intinde aluatul.
9. Cand pregatesti frisca, ideal este sa o mixezi intr-un borcan, nu intr-un vas larg.
10. Daca ai ramas fara forme pentru briose, creeaza foarte simplu unele din hartie de copt. Taie hartia in patrate si aranjeaz-o apoi in tava speciala.
11. Pentru biscuiti si fursecuri care sa ti se topeasca in gura, raceste inainte aluatul, tinandu-l 30 de minute la frigider.
12. Pentru foaia de placinta perfecta, frageda, foloseste untura in loc de unt, atunci cand prepari aluatul.
13. Daca ai nevoie de suc de lamaie proaspat, foloseste lamai pe care nu le-ai tinut la figider, pentru ca sunt mai zemoase.
14. Intotdeauna cerne faina, masoara ingredientele si ai rabdare sa ajunga cuptorul la temperatura indicata pentru a putea adauga tava.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008834 (s)