News Flash:

Reactia uimitoare a mamei fetitei de 12 ani care a NASCUT

8 Decembrie 2014
1721 Vizualizari | 0 Comentarii
minora de doar 12 ani a nascut la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie „Dr. Salvator Vuia” din Arad o fetita de 3,6 kilograme. Aceasta a fost incurajata demama sa pastreze sarcina.

Minora din satul Ostrov a ajuns la spital cu salvarea. Fiind in travaliu, a fost dusa imediat in sala de nasteri si supusa unei operatii cezariene, transmite Vocea Transilvaniei. A nascut, la termen, o fetita sanatoasa.

Fata, care are doar doua clase primare, a fost insotita la spital de mama sa. Tatal copilului lucreaza in Italia.

La Spitalul de Obstetrica si Ginecologie „Dr Salvator Vuia” din Arad au mai fost inregistrate si alte cazuri de minore care au nascut. In urma cu patru ani acolo a nascut o minora de 11 ani.

Mama tinerei a aflat despre faptul ca minora a ramas insarcinata in urma cu trei luni si jumatate si a decis, in familie, ca fetita sa pastreze sarcina. „Cand am aflat la 3,5 luni ca e insarcinata, am asteptat lucrul asta, nu am necajit-o, deci totul a fost pentru noi o bucurie, ca fapta era deja consumata, nu avea rost sa o deranjam, sa o necajim. O sa o sustinem cu ingerasul si ne bucuram de el ca de soare si de lumina asta mare”.
Sursa: gandul.info 

minora nascut fetita mama sarcina travaliu insarcinata bucurie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006237 (s)