News Flash:

ATENTIE! Tramvaiul 6 nu circula in weekend la Timisoara. Vezi care sunt cauzele

6 Decembrie 2014
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
Linia 6 va fi suspendata din nou in acest weekend pentru ca muncitorii care lucreaza in Piata Libertatii sa poata monta pavajul, au anuntat reprezentantii RATT. Si tramvaiele de pe linia 5 vor circula pe un traseu modificat.
„In zilele de sambata si duminica 6 si 7 decembrie pentru executarea lucrarilor de amenajare a Pietei Libertatii vor fi modificate traseele liniilor 5 si 6 tramvaie astfel incat acestea sa nu mai treaca prin Piata Libertatii de la ora 8. Atat sambata cat si duminica incepand cu ora 8 dimineata linia tramvaiului 6 va fi suspendata toata ziua”, au anuntat cei de la RATT.
Tot incepand cu ora 8 in zilele de sambata si duminica, tramvaiele de pe linia 5 vor circula din Ronat pana la Gara de Nord si retur.
De luni, 8 decembrie, linia 5 va circula pe traseul cunoscut prin Piata Libertatii, iar linia 6 tramvaie va avea traseul prelungit dupa cum urmeaza: Torontal, Catedrala Mitropolitana, Piata Balcescu, Banatul, strada Stefan cel Mare, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est, UMT, Modern, Printul Turcesc, Piata Traian, Prefectura, Piata 700, Torontal.

piata libertatii pietei libertatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005186 (s)