News Flash:

Accident teribil! Un tanar s-a rasturnat cu masina in Bega. Soferul era beat

8 Decembrie 2014
1437 Vizualizari | 0 Comentarii
Un tanar de 24 de ani, aflat la volanul masinii de serviciu, s-a rasturnat in canalul Bega, in zona Dambovita din Timisoara. Accidentul s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 2, dupa ce tanarul, aflat sub influenta bauturilor alcoolice si avand viteza, nu a observat o curba si a ajuns cu masina in golful aflat vizavi de platforma Solventul.
Din primele informatii, soferul se indrepta spre casa. La capatul bulevardului Dambovita, din cauza cetii, a vitezei si a faptului ca tocmai consumase bauturi alcoolice, tanarul nu a observat curba la stanga, catre Splaiul Sofocle, s-a dat peste cap de doua ori cu masina si a ajuns in Bega.
Norocul sau a fost ca masina s-a oprit relativ aproape de mal, cativa metri mai incolo apa avand 5 metri adancime, scrie tion.ro. La fata locului a fost chemat si un echipaj de pompieri, care a reusit sa scoata masina la mal.
Politistii de la Rutiera l-au testat pe sofer cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat. Din acest motiv, politistii l-au dus pe tanar la spital pentru recoltarea probelor biologice si i-au intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.
Soferul a scapat ca prin minune nevatamat si le-a spus politistilor ca a consumat doar doua pahare de bere inainte de a se urca la volan.

bega
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005240 (s)